Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου Είσοδος
Αναγνωριστικό
Κωδικός
 
Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου Επιλεγμένες δέσμες
Δεν βρέθηκαν δεδομένα
 
Επέκταση/συρρίκνωση πλαισίου Νέα συστήματος
13 Ιαν 2016
Βιντεομαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας

Ναιιιιι.....

Έτοιμα και τα βιντεομαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας της Β' Γυμνασίου. Παρακολούθησε τώρα από τον υπολογιστή σου, το tablet σου ακόμα και το smartphone σου το μάθημα των αρχαίων! Γλωσσικά σχόλια, ερμηνευτικά σχόλια, λεξιλογικός πίνακας, ετυμολογικά, γραμματική, σύνταξη, ασκήσεις σχολικού βιβλίου και τεστ αξιολόγησης. Όλα στο χέρι σου με έναν κωδικό!!!

24 Νοέ 2015
Βιντεομαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας

Είσαι μαθητής της Α' Γυμνασίου; Γνώρισε τα βιντεομαθήματα της NextSchool για τα αρχαία ελληνικά. Γλωσσικά σχόλια, ερμηνευτικά, γραμματική, ασκήσεις, τετσ αξιολόγησης ΟΛΑ με έναν κωδικό στην τιμή των 30 €.

Ζήτησε demo δωρεάν.

20 Οκτ 2015
Ποτέ το μάθημα δεν ήταν τόσο απολαυστικό!!!

Με την NextSchool το μάθημα περνάει ευχάριστα,γρήγορα και διαδραστικά!Ζήτησε και εσύ να γνωρίσεις δωρεάν τον πιο αποδοτικό τρόπο μελέτης! 2410-416.222 

Συνεχίζουμε - Πρωτοπορούμε - Εξελισσόμαστε

16 Ιούλ 2015
Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως πλέον είναι διαθέσιμη η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της NextSchool για την εκμάθηση των Microsoft Office Word - Excel - Internet. Με τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς μπορείτε από τον υπολογιστή σας να προετοιμαστείτε για τα πτυχία Ecdl - Diploma. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 / 7 και έχετε πλέον την δυνατότητα να προετοιμάστειτε όποτε εσείς θέλετε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Συνεχίζουμε - Πρωτοπορούμε - Εξελισσόμαστε

02 Δεκ 2014
Η NextSchool τώρα και στο facebook!!!

Η NextSchool τώρα έχει τη δική της σελίδα στο facebook!!!

Μπες στο www.facebook.com/nextschool.gr και κάνε και εσύ like στο αγαπημένο σου διαδικτυακό φροντιστήριο!!!

03 Οκτ 2014
Καλώς Ήλθατε στο ψηφιακό κόσμο της NextSchool!!!

Η επόμενη μέρα της ψηφιακής εκπαίδευσης...ξημέρωσε! Η NextSchool σας καλωσορίζει στην ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης nextschool.edu.gr. Από εδώ μπορείτε επίσης να συνδεθείτε και στην διαδικτυακή αίθουσα διδασκαλίας. Όλα στο χέρι σας με έναν κωδικό, με ένα κλικ...

www.nextschool.gr // www.nextschool.edu.gr // info@nextschool.gr